Bastard Floors

Wil je een nieuwe vloer in je woonkamer, woman-cave of restaurant? Kijk dan eens naar onze Bastard Floors. Exclusieve extreem slijtvaste vloeren met een mooie natuurlijke betonlook. De Bastard Floors zijn geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw. 

Bastard Floor 1
Bastard Floors begin
Bastard Walls badkamer

Bastard Floors

Het grote voordeel van Bastard Floors is dat ze extreem hard zijn en tegen een stootje kunnen. Ze zijn harder dan een betonvloer maar veel makkelijker schoon te houden. Doordat ze waterdicht zijn kan vuil er niet zo makkelijk in en kun je deze vloeren makkelijk dweilen of schrobben met een schrobmachine.

Je kan je eigen Bastard Floor kleur in heel veel standaard kleuren krijgen maar we hebben ook de mogelijkheid om deze vloeren in jouw lievelings RAL of NCS te maken. Je hebt dan je eigen kleur die echt bij jou of jouw bedrijf past.

Onze Bastard Floors kun je in zowel nieuwbouw als renovatie perfect gebruiken. Ze zijn zelfs geschikt voor buiten!

Vraag met de onderstaande knop snel een offerte aan en je zal positief verrast zijn van de prijs.

Nieuwbouw

Heb je een nieuwbouw woning en wil je zo een gave betonlook vloer dan kunnen wij dat voor jou doen met onze Bastard Floors. Nadat je het stookprotocol hebt uitgevoerd kan deze vloer door ons worden aangebracht. We zijn een week bezig om jouw eigen Bastard Floor te leggen.

Omdat niet iedere cementdekvloer / chape even goed is aangebracht hebben we diverse ondergrond verbeteringen. Vertrouw je jouw ondergrond niet dan plaatsen we een epoxy laag met een glasvezel doek er in zodat je verzekerd bent van jarenlang plezier van je vloer. Is je cementdekvloer / chape of betonvloer niet gescheurd of zanderig dan heb je die glasvezel doek natuurlijk niet nodig.

Wil je in jullie nieuwbouw woning ook zo een gave chique betonlook vloer gebruik dan de knop hieronder en je ontvangst een nette offerte over de mail

Bastard Floor nieuwbouw
BASTARD FLOORS nieuwbouw 1
Bastard Floor nieuwbouw 2
Bastard Floor renovatie 2
Bastard Floor renovatie amsterdam
Bastard Floor renovatie 1

Renovatie

Heb je een bestaande woning en wil je ook een Bastard Floor dan kan dat natuurlijk ook. Door zijn geringe dikte kunnen wij onze Bastard Floors overal aanbrengen. Heb je een gedateerde tegelvloer of is je gevlinderde/ gepolierde betonvloer aan renovatie toe dan kan dat allemaal met onze Bastard Floors systemen.

Voordat we jouw eigen Bastard Floor kunnen plaatsen wordt eerst jullie oude vloer strak gemaakt. Dit doen we met verschillende materialen wat voor jullie het beste is. Je krijgt altijd verschillende opties waaruit je kan kiezen. 

Heb je een restaurant of een bedrijfsruimte die je wil moderniseren dan kan dat ook. Deze vloeren zijn geschikt voor bedrijven, worden behandeld met een anti-bacteriële sealer en zijn in iedere RAL en NCS kleur aan te brengen. 

Wil je jouw vloer naar de 21ste eeuw brengen gebruik dan de offerte knop en je krijgt snel een nette overzichtelijke offerte over de mail toegestuurd.

Wil je onze Bastard Floors zien, aanraken en ervaren kom dan naar onze showroom in Baarle Nassau. We kunnen je daar de kleuren laten zien en je adviseren in alle opties die we hebben. 

Jouw nieuwe bastard

Wanneer je hebt beslist om je eigen Bastard Floor te nemen dan krijg je een opdracht bevestiging van wat er is afgesproken. Elk onderdeel wordt in jullie opdracht vermeld zodat we transparant kunnen leveren bij jullie. Heb je een van de afgesproken onderdelen niet meer nodig dan komt deze gewoon te vervallen natuurlijk.

Samen met het aangaan van de opdracht prikken we een datum van aanvang en geven we een datum aan wanneer we klaar zijn met jullie Bastard Floor. Een week voordat we gaan beginnen komt de werkvoorbereider naar jullie toe om alles met jullie te doorlopen. Zijn er dan toch nog dingen die niet oppie toppie zijn heb je nog genoeg tijd om dat te fixen. Zeker bij zelf bouwers is dat nogal eens aan de hand.

De voordelen van een Bastard Systeem

Waarom een Bastard Floor?

Extreem krasvast

Onze Bastard systemen zijn extreem krasvast en slijtvast

Waterdicht

Al onze Bastard systemen zijn gegarandeerd waterdicht

Makkelijk in onderhoud

Makkelijk te onderhouden doordat ze seamlees zijn

No nonsens

Door een duidelijke offerte weet je precies wat je krijgt

Gerealiseerde projecten

Je bent natuurlijk nieuwsgierig naar onze gerealiseerde projecten. Hieronder de projecten die we gedaan hebben of aan het doen zijn in de verschillende Bastard systemen. Je zal er Bastard Floors, Bastard Walls en Bastard Furniture aantreffen. Excuses voor de fotokwaliteit, deze foto’s zijn genomen met de telefoon en door onze werknemers.

Ontdek de mogelijkheden

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat aan