Bastard Furniture

We kunnen met onze Bastard ook meubelen, furniture maken. Deze gaan allemaal custum en we maken je meubel geheel volgens jouw eigen wensen. Mooi voor een tv meubel maar ook wanneer je jouw restaurant overnieuw wil gaan inrichten is een Bastard Furniture een mooie aanvulling van jouw zaak.

Bastard Furniture bar
Bastard Furniture buitentafel
Bastard Furniture salon tafel

Bastard Furniture

Met onze Bastard systemen maken we ook meubelen. We maken deze niet in standaard maten maar alles custum voor jullie volgens jullie eigen design en smaak. Wil je een tv meubel dan kunnen wij die voor je maken. Wil je een salontafel dan maken wij die voor je op maat. 

Heb je meubelen nodig voor je restaurant of voor op kantoor dan kunnen we die ook voor je maken. Speciale bureaus geheel naar eigen idee en in je bedrijfskleuren. Tafels voor in je restaurant in jouw eigen vorm en kleur. Alles is mogelijk met het Bastard systeem. 

We kunnen ook jouw eigen bar in jouw man-cave of woman-cave behandelen met onze Bastard systemen. Geheel naar eigen smaak en in jouw lievelingskleuren. Super stevig voor memorabele feestjes 😎.

Vraag met de onderstaande knop snel een offerte aan voor je nieuwe Bastard Furniture en daag ons uit!

Jouw bastard furniture

Wil je een eigen Bastard Furniture laten maken door ons, vul dan eerst het offerte formulier in en mail ons de tekeningen met wat je wil. Geef ook even aan of je al een eigen meubel, bar of bureau hebt dat enkel met het Bastard Furniture systeem behandeld moet worden of dat je ons het hele meubel wil laten maken. 

Wanneer de design plannen uitgewerkt zijn en je akkoord bent met de prijs dan maken wij een overzichtelijke opdracht met daarin de geplande leverdata. We geven aan wanneer het cachet klaar is en wanneer het meubel in zijn geheel klaar is. Levering wordt altijd in overleg gedaan. Wil je jouw eigen Bastard Furniture komen ophalen dan kan dat natuurlijk ook.

De voordelen van een Bastard Systeem

Waarom een Bastard Floor?

Extreem krasvast

Onze Bastard systemen zijn extreem krasvast en slijtvast

Waterdicht

Al onze Bastard sytemen zijn gegarandeerd waterdicht

Makkelijk in onderhoud

Makkelijk te onderhouden doordat ze seamless zijn

No nonsens

Door een duidelijke offerte weet je precies wat je krijgt

Gerealiseerde projecten

Je bent natuurlijk nieuwsgierig naar onze gerealiseerde projecten. Hieronder de projecten die we gedaan hebben of aan het doen zijn in de verschillende Bastard systemen. Je zal er Bastard Floors, Bastard Walls en Bastard Furniture aantreffen. Excuses voor de fotokwaliteit, deze foto’s zijn genomen met de telefoon en door onze werknemers.

Ontdek de mogelijkheden

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat aan