Bastard Walls

Ben je op zoek naar een moderne manier om je badkamer te doen kijk dan ook eens naar deze Bastard Walls. Een heel natuurlijke betonlook, waterdicht en net zo hard als tegels. Wil je een mooie moderne chique natuurlijke badkamer kom dan eens kijken in onze showroom of vraag hieronder een offerte aan. Je zal verschieten van de prijs.

Bastard Walls 6
Bastard Walls header
Bastard Walls 7

Bastard Walls

Wil je een natuurlijke betonlook in je badkamer en je bent niet zo kapot van de micro-beton of de mortex badkamers kijk dan eens naar onze Bastard Walls. Gegarandeerd waterdicht, zo hard als tegels en in iedere kleur te krijgen. 

Een Bastard Wall is vanaf zijn eerste laag al waterdicht. Niet spatwaterdicht maar echt waterdicht. De tweede laag en de matte sealer komen als extra nog er bij om het schoonmaken makkelijker te maken. 

Een Bastard Wall heeft een natuurlijke betonlook uitstraling en kan op bijna iedere ondergrond geplaatst worden. Het Bastard Walls systeem kan in nieuwbouw gebruikt worden maar ook in een renovatie project. Niet slopen en binnen een week een geheel nieuwe badkamer.

Vraag met de onderstaande knop snel een offerte aan en je zal verschieten van de prijs.

Nieuwbouw

Bij een nieuwbouw woning kunnen wij het systeem op iedere vlakke harde ondergrond plaatsen. Dat kan op een gipsplaat / gyproc maar ook op stuc of een beton ondergrond. Hoe harder je ondergrond hoe harder de Bastard Walls zullen zijn.

We maken in een kleine week je badkamer helemaal klaar. Je hebt dan een supergave natuurlijke waterdichte badkamer die tegen een stootje kan. 

Wil je in jullie nieuwbouw woning ook zo een gave chique betonlook vloer gebruik dan de knop hieronder en je ontvangst een nette offerte over de mail

Bastard Walls badkamer 2
Bastard Walls in restaurant
BASTARD FLOORS nieuwbouw 1
Bastard Walls renovatie klaar
Bastard Walls renovatie over tegels
Bastard Walls renovatie met hout

Renovatie

Ook wanneer je een bestaande woning hebt en je badkamer wil opkrikken naar een badkamer van 2023 dan kan dat met onze Bastard Walls systemen. Met een kleine voorbereiding plaatsen we het systeem over je tegels heen, Je hoeft dus niet te slopen als je geen leidingen verandert. Je hebt dan in 1 week een super gave trendy badkamer die rust en gezelligheid uit straalt.  

Een heel mooi voordeel van een Bastard Wall is dat deze zo makkelijk schoon maakt. Doordat er geen voegen in zitten is het alleen met een doekje of spons er over en je bent klaar. Je hebt ook geen speciale middelen nodig om schoon te maken, je kan iedere allesreiniger gebruiken.

Doordat de Bastard Walls afgewerkt worden met een matte PU sealer kunnen er ook geen bacteriën gaan groeien. Fijn om te weten dat een Bastard Walls badkamer hypoallergeen is. 

Ben je geïnteresseerd in onze Bastard Walls gebruik dan snel de onderstaande knop en je krijgt snel een overzichtelijke offerte in jouw mailbox. 

Wil je onze Bastard Walls zien, aanraken en ervaren kom dan naar onze showroom in Baarle Nassau. We kunnen je daar de kleuren laten zien en je adviseren in alle opties die we hebben. 

Jouw nieuwe bastard

Als je hebt besloten voor Bastard Walls te gaan dan krijg je in eerste instantie een nette uitgebreide offerte met de werkzaamheden die we gaan doen. Je lievelingskleur wordt vermeld en wanneer je het zou willen laten doen. Als alles duidelijk is dan maken we een opdracht bevestiging om alles wat we hebben afgesproken duidelijk te hebben. 

Een week voordat de werkzaamheden starten komt de werkvoorbereider even kijken hoe het bij jullie is. Je kan dan nog e.e.a. aanpassen wanneer er nog dingen niet goed zijn afgewerkt. We starten op de afgesproken datum en we komen onze afspraken na. Duidelijke transparante communicatie is voor ons heel belangrijk. 

De voordelen van een Bastard Systeem

Waarom een Bastard Floor?

Extreem krasvast

Onze Bastard systemen zijn extreem krasvast en slijtvast

Waterdicht

Al onze Bastard systemen zijn gegarandeerd waterdicht

Makkelijk in onderhoud

Makkelijk te onderhouden doordat ze seamlees zijn

No nonsens

Door een duidelijke offerte weet je precies wat je krijgt

Gerealiseerde projecten

Je bent natuurlijk nieuwsgierig naar onze gerealiseerde projecten. Hieronder de projecten die we gedaan hebben of aan het doen zijn in de verschillende Bastard systemen. Je zal er Bastard Floors, Bastard Walls en Bastard Furniture aantreffen. Excuses voor de fotokwaliteit, deze foto’s zijn genomen met de telefoon en door onze werknemers.

Ontdek de mogelijkheden

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat aan