Beton Cire vloer

Naast de Bastard Floors hebben ook nog andere mooie vloeren zoals deze Beton Cire vloer. Ook een heel mooie natuurlijke betonlook vloer die je overal kan leggen. Er zijn meer dan 50 natuurlijke betonlook kleuren en de vloeren hebben allemaal hun unieke look. Je kan de kleuren op de Beton Cire kleuren pagina bekijken.

Beton Cire vloer kleur 42
Beton Cire vloer bastard floors
Beton Cire vloer 1

Beton Cire vloer

Wil je een natuurlijke vloer die makkelijk schoon te maken is en waterdicht, dan is een Beton Cire vloer iets voor jou! Deze vloeren zijn er in meer dan 50 natuurlijke kleuren te krijgen en zowel rustig als veel stoerder te leggen.

Een Beton Cire vloer wordt in een week voor je gelegd. Maandag beginnen en vrijdag klaar. Je kan deze vloeren op eigenlijk iedere ondergrond laten plaatsen.

Hieronder leggen we je uit hoe een Beton Cire vloer legt. We zijn ongeveer een week bezig om jouw vloer te maken. Dit kan korter wanneer er geen ondergrond verbeteringen nodig zijn.

Ben je er al uit? Gebruik dan de onderstaande knop voor een nette offerte.

Hoe doen ze dat?

Of je nu een nieuwbouw woning hebt met een cementdekvloer / chape of wannneer je een oude gedateerde vloer wil renoveren dan is dat allemaal te doen met een Beton Cire vloer.

Alles begint met de voorbereidingen. Heb je een mooie nette dekvloer dan kan deze vloer er zo op. Heb je een tegelvloer of is je dekvloer gescheurd en grof dan plaatsen we eerst een epoxy voordat de Beton Cire geplaatst wordt. 

Een Beton Cire vloer wordt in 2 lagen gesmeerd en daarna in de gel gezet en afgewerkt met een matte sealer. Wil je liever een zijdeglans of een hoogglans dan kan dat natuurlijk ook.

Wil je weten wat deze |Beton Cire vloer voor jou gaat kosten? Gebruik dan de knop hieronder en je krijgt snel een nette offerte in je mail. Wil je deze vloeren ervaren spring dan even binnen in onze showroom. Een afspraak is niet nodig. 

Beton Cire smeren tweede laag
Beton Cire smeren begin
Beton Cire vloer kapsalon
Beton Cire vloer zakelijk
Beton Cire vloer bastard floors 1

Beton Cire vloer in je zaak

Wil je jouw ontvangst ruimte, je verkoopruimte of je kantoor naar de 21ste eeuw brengen dan kun je ook kiezen voor deze Beton Cire vloeren. In 1 week heb je een helemaal nieuwe zaak waar je goede ogen mee gooit. Je kan deze vloeren niet gebruiken in werkplaatsen. Daar zijn heel andere vloeren voor. 

Door onze open communicatie in het offerte stadium en de klantgerichtheid in de plaatsing vinden bedrijven het heel prettig om met ons samen te werken. Planningen zijn heilig en wij komen altijd een week voor aanvang kijken of alles goed is. Mankeert er nog iets dan heb je nog een hele week om dat aan te passen. Eventueel kunnen wij ook nog daarin bijstaan.

We hebben een heleboel super gave moderne kleuren voor deze vloeren. Vraag vrijblijvend een offerte aan en je zal verstelt staan van de uiteindelijke prijs.  

Wil je Beton Cire vloeren zien, aanraken en ervaren kom dan naar onze showroom in Baarle Nassau. We kunnen je daar alle kleuren laten zien en je adviseren in alle opties die we hebben. 

Jouw nieuwe bastard

Wanneer je hebt beslist om je eigen Bastard Floor te nemen dan krijg je een opdracht bevestiging van wat er is afgesproken. Elk onderdeel wordt in jullie opdracht vermeld zodat we transparant kunnen leveren bij jullie. Heb je een van de afgesproken onderdelen niet meer nodig dan komt deze gewoon te vervallen natuurlijk.

Samen met het aangaan van de opdracht prikken we een datum van aanvang en geven we een datum aan wanneer we klaar zijn met jullie Bastard Floor. Een week voordat we gaan beginnen komt de werkvoorbereider naar jullie toe om alles met jullie te doorlopen. Zijn er dan toch nog dingen die niet oppie toppie zijn heb je nog genoeg tijd om dat te fixen. Zeker bij zelf bouwers is dat nogal eens aan de hand.

De voordelen van een Bastard Systeem

Waarom een Bastard Floor?

Extreem krasvast

Onze Bastard systemen zijn extreem krasvast en slijtvast

Waterdicht

Al onze Bastard systemen zijn gegarandeerd waterdicht

Makkelijk in onderhoud

Makkelijk te onderhouden doordat ze seamlees zijn

No nonsens

Door een duidelijke offerte weet je precies wat je krijgt

Gerealiseerde projecten

Je bent natuurlijk nieuwsgierig naar onze gerealiseerde projecten. Hieronder de projecten die we gedaan hebben of aan het doen zijn in de verschillende Bastard systemen. Je zal er Bastard Floors, Bastard Walls en Bastard Furniture aantreffen. Excuses voor de fotokwaliteit, deze foto’s zijn genomen met de telefoon en door onze werknemers.

Ontdek de mogelijkheden

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat aan