Minerale gietvloer

Een minerale gietvloer is een betaalbare natuurlijk ogende gietvloer die in 3 dagen gelegd kan worden. Je kan deze vloer zowel in je nieuwbouw als voor een renovatie gebruiken. In RAL en NCS kleur te leveren, er is zeker een kleur die bij jouw interieur past.

minerale gietvloer klaar 6
Minerale gietvloer in gebruik
Minerale gietvloer gieten

Minerale gietvloer

Wil je een natuurlijke vloer in je woning die een hoge drukvastheid heeft en snel gelegd kan worden dan is een minerale gietvloer iets voor jou. Gemiddeld wordt deze vloer in 3 dagen gelegd. Dat is natuurlijk vanaf een mooie strakke vlakke ondergrond.

Je kan deze vloer in iedere RAL of NCS kleur bij ons bestellen. De vloeren zijn allemaal uniek omdat ze met de hand worden gemaakt met natuurlijke cementgebonden producten. De gemiddelde druksterkte van een minerale gietvloer is 30 N/mm². Het zijn dus harde vloeren. Het nadeel van deze harde vloeren is dat ze makkelijk kunnen krassen.

We kunnen deze vloeren in verschillende manieren voor je maken. Wil je een wat glanzendere vloer of juist een matte dan kan dat allemaal.

Ben je er uit gebruik dan de knop hieronder om snel een mooie offerte over de mail te krijgen.

Hoe doen ze dat

Een beetje afhankelijk van of je een nieuwbouw of een renovatie wil doen met deze minerale gietvloer moeten we wat voorbereidingen doen voordat de minerale gietvloer er op kan. Te veel hoogte verschillen geven te grote kleurverschillen en de losse plekken in je ondervloer zullen we eerst moeten repareren.. 

Heb je een mooie ondergrond of zijn we klaar met je ondergrond dan wordt er eerst een epoxy schraaplaag geplaatst en die wordt met zand ingestrooid.

Na 12 uur kan jouw minerale gietvloer gegoten worden. Dit gaat heel snel omdat je anders gietstukken gaat zien en die zijn meestal niet zo mooi. Je vloer is nu al in jouw favoriete kleur gemaakt.

De dag na het gieten lakken we jouw vloer af met een transparante lak. Je zal de natuurlijke look nog hebben en de vloer is makkelijk schoon te maken.

Minerale gietvloer gieten
minerale gietvloer klaar 4
minerale gietvloer klaar 5
minerale gietvloer klaar 6
minerale gietvloer klaar 4
minerale gietvloer klaar 5

Minerale gietvloer in je bedrijf

Heb je een bedrijf en wil je renoveren of gewoon een mooie natuurlijke betonlook vloer dan is deze vloer ook iets voor jou. Je kan deze vloer in iedere RAL of NCS kleur laten plaatsen. Ze zijn zeer hard en geschikt voor verkoop ruimtes of voor je kantoor. 

Heb je speciale wensen of zijn er speciale eisen op jouw vloeren laat dat ons dan weten. Sommige bedrijven hebben een vloer op maat nodig. Geef ons dat aan en wij houden daar rekening mee. 

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen kunnen we deze vloeren in zowel een nieuwbouw als in een renovatie gebruiken. Ze zijn minimaal 3 mm dik maar kunnen ook dikker geplaatst worden als dat nodig is.

Ben je nieuwsgierig naar de prijs? Vul dan ons offerte formulier in en je krijgt snel een mooie offerte in je mail box. Wil je liever langs komen dan kan dat natuurlijk ook.

Jouw nieuwe bastard

Wanneer je hebt beslist om je eigen Bastard Floor te nemen dan krijg je een opdracht bevestiging van wat er is afgesproken. Elk onderdeel wordt in jullie opdracht vermeld zodat we transparant kunnen leveren bij jullie. Heb je een van de afgesproken onderdelen niet meer nodig dan komt deze gewoon te vervallen natuurlijk.

Samen met het aangaan van de opdracht prikken we een datum van aanvang en geven we een datum aan wanneer we klaar zijn met jullie Bastard Floor. Een week voordat we gaan beginnen komt de werkvoorbereider naar jullie toe om alles met jullie te doorlopen. Zijn er dan toch nog dingen die niet oppie toppie zijn heb je nog genoeg tijd om dat te fixen. Zeker bij zelf bouwers is dat nogal eens aan de hand.

De voordelen van een Bastard Systeem

Waarom een Bastard Floor?

Extreem krasvast

Onze Bastard systemen zijn extreem krasvast en slijtvast

Waterdicht

Al onze Bastard systemen zijn gegarandeerd waterdicht

Makkelijk in onderhoud

Makkelijk te onderhouden doordat ze seamlees zijn

No nonsens

Door een duidelijke offerte weet je precies wat je krijgt

Gerealiseerde projecten

Je bent natuurlijk nieuwsgierig naar onze gerealiseerde projecten. Hieronder de projecten die we gedaan hebben of aan het doen zijn in de verschillende Bastard systemen. Je zal er Bastard Floors, Bastard Walls en Bastard Furniture aantreffen. Excuses voor de fotokwaliteit, deze foto’s zijn genomen met de telefoon en door onze werknemers.

Ontdek de mogelijkheden

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat aan