PU gietvloer

Wil je toch liever een heel strakke moderne PU gietvloer dan kan dat bij ons natuurlijk ook. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de PU gietvloeren. Mooie strakke moderne afwerking die iedereen kent. Wil je wat schakeringen dan maken we de PU gietvloer ook in two tone colour.

PU gietvloer net klaar
PU gietvloer header
PU gietvloer betonlook

PU Gietvloer

Ben je meer van de strakkere vloeren dan ben je bij ons ook op het goede adres. Een mooie strakke PU gietvloer is nog steeds in trek bij de mensen. Ze zijn er al meer dan 20 jaar en worden alleen maar beter. 

Wij gebruiken een D70 gietvloer die we aflakken met een blanke lak of met een kleur lak voor de bescherming.

Doordat een PU gietvloer ook dun is kun je deze in een nieuwbouw en in een renovatie goed gebruiken. De vloeren zijn tussen de 2 en 3 mm dik zonder de voorbereidingen.

Heb je heel veel haast dan hebben we ook veel snellere systemen. Vul daar het contact formulier even voor in met wat je wil en wat je gaat doen met jouw ruimte.

Ben je er al uit? Gebruik dan de onderstaande knop om snel een offerte in je mail te krijgen.

Hoe doen ze dat?

We kunnen jouw PU gietvloer bijna overal plaatsen, de foto’s hiernaast zijn over een houten vloer met een ontkoppelingsmat. Heb je gewoon een cementdekvloer / chape dan hoeft dat natuurlijk niet te gebeuren.

Het begint eigenlijk allemaal met een epoxy schraaplaag te plaatsen. Met deze schraaplaag wordt de zuiging uit de ondergrond gehaald en de ondergrond verbeterd. Eventueel wordt deze ook nog met zand ingestrooid.

Na 12 uur is de epoxy hard genoeg om de PU gietvloer te plaatsen. Je kan kiezen uit een gietvloer met 1 kleurt of een met 2 kleuren, Mono-tone en two-tone (betonlook). Het gieten gaat heel snel. De gietvloer wordt aangemaakt en op de vloer gesmeerd. Eventueel gebruiken de plaatsers ook nog een prikroller om de lucht belletjes uit de vloer te halen.

De derde dag wordt de PU gietvloer afgelakt. Dat kan met een lak in kleur wanneer je een mono-tone gietvloer hebt genomen of met een transparante aflak. Je kan de vloer na 2 dagen rustig betreden. Na 6 dagen is je vloer uitgehard.

Moet je na het leggen van jouw PU gietvloer nog iets doen en wil je jouw vloer afdekken ter bescherming gebruik dan een damp open vlies en gebruik geen plakband.  

PU gietvloer over hout klaar
PU gietvloer over hout voorbereiden
PU gietvloer over hout
PU gietvloer op de zaak
PU gietvloer met holle plint en vlok
PU gietvloer op de zaak 1

PU gietvloer in je zaak

Heb je een bedrijf en wil je ook graag zo een super strakke PU gietvloer dan kan dat bij ons natuurlijk ook. Waarschijnlijk krijg je dan niet de gewone gietvloer maar een custum made vloer die voor jouw bedrijvigheid geschikt is. 

Heb je een bedrijf in de voeding dan zal je waarschijnlijk holle plinten nodig hebben, Heb je een garage bedrijf dan zijn daar ook weer andere eisen natuurlijk.

Gebruik het contact formulier en vermeld jouw bedrijvigheid. Als e.e.a. nog niet duidelijk is voor ons dan nemen we contact met je op. Je kan ook bij ons binnen springen als je dat prettiger vindt. Onze showroom is 6 dagen per week geopend.

Wil je Beton Cire vloeren zien, aanraken en ervaren kom dan naar onze showroom in Baarle Nassau. We kunnen je daar alle kleuren laten zien en je adviseren in alle opties die we hebben. 

Jouw nieuwe bastard

Wanneer je hebt beslist om je eigen Bastard Floor te nemen dan krijg je een opdracht bevestiging van wat er is afgesproken. Elk onderdeel wordt in jullie opdracht vermeld zodat we transparant kunnen leveren bij jullie. Heb je een van de afgesproken onderdelen niet meer nodig dan komt deze gewoon te vervallen natuurlijk.

Samen met het aangaan van de opdracht prikken we een datum van aanvang en geven we een datum aan wanneer we klaar zijn met jullie Bastard Floor. Een week voordat we gaan beginnen komt de werkvoorbereider naar jullie toe om alles met jullie te doorlopen. Zijn er dan toch nog dingen die niet oppie toppie zijn heb je nog genoeg tijd om dat te fixen. Zeker bij zelf bouwers is dat nogal eens aan de hand.

De voordelen van een Bastard Systeem

Waarom een Bastard Floor?

Extreem krasvast

Onze Bastard systemen zijn extreem krasvast en slijtvast

Waterdicht

Al onze Bastard systemen zijn gegarandeerd waterdicht

Makkelijk in onderhoud

Makkelijk te onderhouden doordat ze seamlees zijn

No nonsens

Door een duidelijke offerte weet je precies wat je krijgt

Gerealiseerde projecten

Je bent natuurlijk nieuwsgierig naar onze gerealiseerde projecten. Hieronder de projecten die we gedaan hebben of aan het doen zijn in de verschillende Bastard systemen. Je zal er Bastard Floors, Bastard Walls en Bastard Furniture aantreffen. Excuses voor de fotokwaliteit, deze foto’s zijn genomen met de telefoon en door onze werknemers.

Ontdek de mogelijkheden

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat aan