Wat doen we nog meer?

Wil je graag een Beton Cire vloer, een PU gietvloer, een minerale gietvloer of alleen een coating dan kun je dat ook door ons laten doen. We hebben daar meer dan 20 jaar ervaring mee. Hieronder wat voorbeelden van de verschillende mogelijkheden. Wil je meer weten kom dan even naar onze showroom.

Beton Cire vloer zakelijk
Beton Cire vloer bastard floors
Beton Cire vloer 1

Beton Cire vloeren

Wil je een natuurlijk ogende vloer dan is een Beton Cire vloer super gaaf. Veel bekender dan een Bastard Floor omdat deze Beton Cire vloeren al meer dan 20 jaar gelegd worden. 

Beton Cire vloeren zijn zowel voor een nieuwbouw als voor een renovatie goed te gebruiken. We kunnen deze vloeren plaatsen op een nieuwe chape / cementdekvloer of op tegels als het om een renovatie gaat. De vloeren zijn amper 2 mm dik en eigenlijk overal te leggen. Heb je interesse in zo een super gave Beton Cire vloer gebruik dan de onderstaande knop voor meer informatie.

PU gietvloer

Zie je liever een veel strakkere vloer dan kun je een PU gietvloer nemen. Deze vloeren zijn veel minder natuurlijk dan een Bastard Floor, een minerale gietvloer of een Beton Cire vloer. Heel strakke moderne look en feel die nog steeds heel veel mensen aanspreekt. 

Je kan een PU gietvloer ook in 2 kleuren krijgen, dan heb je meer een betonlook. Nog steeds heel strak maar met wat schakeringen in je vloer.

We kunnen deze vloeren zowel in een nieuwbouw en in de renovatie voor je leggen. Deze vloeren zijn een 3 – 4 mm dik en meestal passen deze vloeren overal zonder al te veel aanpassingen van dorpels of deuren.

Heb je interesse in een PU gietvloer gebruik dan de onderstaande knop voor meer informatie.

PU gietvloer header
PU gietvloer bastard floors
PU gietvloer gieten
minerale gietvloer klaar 3
Minerale gietvloer gieten
Minerale gietvloer in gebruik

Minerale gietvloer

We hebben ook een veel natuurlijker ogende gietvloer, de minerale gietvloer. Ook slechts 2 – 3 mm dik als je ondergrond mooi vlak is. Je kan deze minerale vloeren in een renovatie en in een nieuwbouw gebruiken. 

Wil je snel een nieuwe vloer dan is deze vloer een uitkomst. In slechts 3 dagen wordt deze vloer in jouw huis gelegd. 

Wil je meer weten over een minerale gietvloer gebruik dan de knop hieronder. Weet je al welke vloer je wil hebben dan kun je ook gelijk een offerte aanvragen of even langs komen in onze showroom.

Jouw nieuwe bastard

Wil je jouw vloer, badkamer, trap of meubel laten maken in het Bastard systeem neem dan contact met ons op. Wil je een vrijblijvende offerte of gewoon meer informatie vul dan het contact formulier in en je word snel gebeld of terug gemaild. 

Wil je liever even een Bastard Floor ervaren kom dan naar onze showroom en maak kennis met de sterkste vloeren, wanden en meubel afwerkingen die momenteel te krijgen zijn. 

Ben je er uit welke Bastard bij jou past gebruik dan de knoppen hieronder.

De voordelen van een Bastard Systeem

Waarom een Bastard Floor?

Extreem krasvast

Onze Bastard systemen zijn extreem krasvast en slijtvast

Waterdicht

Al onze Bastard systemen zijn gegarandeerd waterdicht

Makkelijk in onderhoud

Makkelijk te onderhouden doordat ze seamlees zijn

No nonsens

Door een duidelijke offerte weet je precies wat je krijgt

Gerealiseerde projecten

Je bent natuurlijk nieuwsgierig naar onze gerealiseerde projecten. Hieronder de projecten die we gedaan hebben of aan het doen zijn in de verschillende Bastard systemen. Je zal er Bastard Floors, Bastard Walls en Bastard Furniture aantreffen. Excuses voor de fotokwaliteit, deze foto’s zijn genomen met de telefoon en door onze werknemers.

Ontdek de mogelijkheden

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat aan