Wat zijn Bastard Floors

Bastard Floors zijn betaalbare  extreem krasvaste vloer, wand of meubel systemen die door ons op locatie worden aangebracht. Mooie chique natuurlijke look en feel en ze kunnen op eigenlijk iedere ondergrond in iedere RAL of NCS kleur geplaatst worden. Met hun mooie natuurlijke uitstraling, waterdichtheid en extreem grote slijtvastheid  goed voor op de vloer te gebruiken maar ook in je badkamer. Het is een systeem waar je ook makkelijk mee kan renoveren. Je hoeft namelijk niets te slopen wanneer je voor een Bastard Floors systeem kiest.

Bastard Floor nieuwbouw 2

Waarom een Bastard Floor?

Extreem krasvast

Onze Bastard systemen zijn extreem krasvast en slijtvast

Waterdicht

Al onze Bastard systemen zijn gegarandeerd waterdicht

Makkelijk in onderhoud

Makkelijk te onderhouden doordat ze seamlees zijn

No nonsens

Door een duidelijke offerte weet je precies wat je krijgt

Wat zijn Bastard Floors?

Bastard Floors is een systeem bestaande uit industriële polymeren zoals in een polymax waar je beton mee lijmt en korund. Een gesteente met een mohshardheid van 9! Je kan kiezen tussen een zwarte korund of een witte korund korrel. Je zal deze zien in je vloer, wand of meubel. Doordat dit systeem zo hard is kun je het alleen maar schuren met diamant. Schuurpapier werkt niet namelijk 😎

Doordat Bastard Floors zo dicht zijn geleidt de warmte van je vloerverwarming zeer goed naar boven. Staat je vloerverwarming niet aan dan voelt een Bastard Floor nog niet koud aan. Best prettig wanneer je geen koude voeten krijgt als op een ‘echte’ betonvloer of op een tegelvloer. 

De hardheid van een Bastard Floors systeem kun je vergelijken met een graniet. Wanneer het systeem wordt gelegd op een harde ondergrond dan kun je de vloer echt niet kapot krijgen. Heb je een heel zachte cementdekvloer of een houten ondergrond dan kun je het oppervlak best wel deuken. Wij gaan je dan een epoxy schraaplaag voorstellen om de ondergrond beter en harder te maken. 

Nieuwbouw en renovatie

Je kan het Bastard Floors systeem zowel in nieuwbouw als in renovatie laten aanbrengen. Doordat het systeem zo dun wordt aangebracht hoef je niet te slopen wanneer je wil renoveren. Heb je een vieze slecht gevlinderde / gepolierde betonvloer dan hebben wij deze in 1 week weer helemaal nieuw gemaakt. Heb je een oude tegelvloer dan kan dit systeem ook. We zullen dan wel een voorbereiding moeten doen om je vloer gereed te maken voor een Bastard Systeem.

Hoe doen we dat?

Een Bastard Floors systeem begint altijd eerst met een primer. We hebben verschillende primers voor de verschillende toepassingen. Heb je een cementdekvloer / chape of een tegelvloer die behoeven allemaal andere primers en voorbereidingen. Heb je een mooie sterke harde strakke cementdekvloer / chape of betonvloer dan moet er niets extra bij jullie gedaan worden. Is je ondergrond gescheurd , zacht of heb je een tegelvloer dan kunnen we dat voor jullie verhelpen. Dit wordt altijd netjes in de offerte vermeld. 

Bastard Floors begin

Het maken van de Bastard

Wanneer de primer droog is kan de eerste laag Bastard systeem er op. Je ziet dan al een heel verschil en het begint al op een vloer of badkamer te lijken. De derde dag wordt de tweede laag Bastard gesmeerd. Deze laag is veel fijner van korrel. Het kan zijn dat er tussen deze lagen even geschuurd wordt. Dat wordt met diamant gedaan. 5 diamant padjes zitten onder de machine om het Bastard systeem te kunnen schuren. Nadat hij geschuurd is wordt er gevraagd om even de vloer of je wand te bekijken of je hem goed vindt. Vind je hem goed dan wordt het Bastard systeem gesealed met een matte anti-bacteriële sealer.

De voordelen van een Bastard Systeem

Wat zijn Bastard Floors
Wat zijn Bastard Floors schuren

Wat zijn Bastard Floors precies?

Ontdek de mogelijkheden

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat aan