Welke Bastard past bij jou?

Voor iedere toepassing je eigen Bastard. Wil je een vloer, een badkamer, een terras of een trap dan kan dat allemaal met de juiste Bastard. We hebben ze ingedeeld in drie onderdelen. De Bastard Floors, de Bastard Walls en de Bastard Furniture. Kies hier welke Bastard bij jou past.

Bastard Walls 5
Bastard Floors begin
Bastard Floor 1

Bastard Floors

Met de Bastard Floors is alles begonnen. We waren op zoek naar een vloeren systeem met een natuurlijke look die extreem slijtvast, waterdicht en in dunne lagen te smeren is. Daar is de Bastard Floor uit gekomen. Knoeperd hard, waterdicht, voor binnen en buiten, makkelijk in onderhoud. 

Wat ook zo mooi is aan de Bastard Floor is dat deze heel dun word aangebracht. Heb je een huis, woman-cave, kantoor of restaurant met een lelijke of gedateerde tegelvloer, BAM een Bastard floor erop. Geen sloopwerk, gewoon op je oude vloer. Binnen 1 week een compleet ander huis. 

Bastard Walls

Na de Bastard Floors kwam natuurlijk ook de vraag om bastard badkamers te maken. Dat werd de Bastard Wall. Natuurlijk ogende betonlook, waterdicht en extreem sterk voor in de badkamer. Seamless aan te brengen op iedere gladde ondergrond. Snel een moderne badkamer voor nieuwbouw en renovatie.

Makkelijk schoon te houden doordat deze Bastard Walls geen voegen hebben. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je makkelijk beschadigingen zal krijgen want zelfs met ijzer kun je deze Bastard Walls niet krassen.

Weet je al welke Bastard bij jou past vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan.

Bastard Walls in restaurant
Bastard Walls badkamer
Bastard Walls header 2
Bastard Furniture header
Bastard Furniture organische tafel
Bastard Furniture bar

Bastard Furniture

Wil je een oersterke tafel die geschikt is voor een echt feestje? Dan is de Bastard Furniture iets voor jou. Vul je woman-cave of je man-cave aan met een Bastard Furniture tafel in jouw favoriete kleur. Een set leuke stoelen er om heen en je bent gegarandeert van heel mooie memorabele momenten.

Wil je liever een ander meubelstuk laten maken dan een tafel dan kan dat natuurlijk ook. Je kan er ook heel goed een keukenblad van laten maken of een salontafel. Kom eens langs voor wat ideeën op te doen in onze showroom.

Jouw nieuwe bastard

Wil je jouw vloer, badkamer, trap of meubel laten maken in het Bastard systeem neem dan contact met ons op. Wil je een vrijblijvende offerte of gewoon meer informatie vul dan het contact formulier in en je word snel gebeld of terug gemaild. 

Wil je liever even een Bastard Floor ervaren kom dan naar onze showroom en maak kennis met de sterkste vloeren, wanden en meubel afwerkingen die momenteel te krijgen zijn. 

Ben je er uit welke Bastard bij jou past gebruik dan de knoppen hieronder.

De voordelen van een Bastard Systeem

Waarom een Bastard Floor?

Extreem krasvast

Onze Bastard systemen zijn extreem krasvast en slijtvast

Waterdicht

Al onze Bastard systemen zijn gegarandeerd waterdicht

Makkelijk in onderhoud

Makkelijk te onderhouden doordat ze seamlees zijn

No nonsens

Door een duidelijke offerte weet je precies wat je krijgt

Gerealiseerde projecten

Je bent natuurlijk nieuwsgierig naar onze gerealiseerde projecten. Hieronder de projecten die we gedaan hebben of aan het doen zijn in de verschillende Bastard systemen. Je zal er Bastard Floors, Bastard Walls en Bastard Furniture aantreffen. Excuses voor de fotokwaliteit, deze foto’s zijn genomen met de telefoon en door onze werknemers.

Ontdek de mogelijkheden

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat aan